tiistai 11. elokuuta 2015

Hiljaiseloa.

Sitä on täällä internetin puolella riittänyt.
Enää ei jaksa avata tietokonetta iltaisin ja istahtaa sen ääreen. Päivän menon jälkeen on sohva voittanut aikansa.
Muutaman päivän päästä koittaa laskettuaika, jolloin todennäköisesti synnytys käynnistetään ja tietokoneella oleilut jäävät entistäkin vähemmäksi.

Olen yrittänyt puhelimen varassa päivittää joitain tekeleitäni tässä kesän aikana. En ymmärrä tuon laitteen ajatustapaa, mutta en saa liitettyä tämän blogin tiliä käyttäjäksi ja päivittämiset jäänyt.
Nettiselaimen kautta saisi taas tekstin kirjoitetuksi, kuvia ei onnistu lisätä. Olen jättänyt suosiolla tuon puhelinpäivityksen sitten väliin.

Tässä on tarkoitus näyttää muutama vaate lisää, mitä on tullut kesän aikana tehtyä. Myös kuvat on napattu puhelimella pikaisesti. Kameraa en ole kaivanut esiin saati kuvanmuokkausohjelmia.
Alkaa olla panokset aika matalalla tekeleiden kuvaamisen ja bloggaamisen saralla, mutta ehkä tästä noustaan vielä kun saa kerättyä taas voimia ja jaksaa panostaa asiaan. Tällä hetkellä tilanne on vähän sinne-päin-tehty. Väkisin ilman inspiraatioita mistään ei vaan tule mitään.





Tässä ensimmäisenä muutama jumppis mitä tullut tehtyä pientä ajatellen. Koot 62cm ja 68cm.
Jumppis on näppärä vaate pienelle. Hupun halusin näihin versioihin tuomaan ilmettä. Kaikissa vetoketju kiinnitys ja kantatut reunat. Materiaaleina joustofroteeta, joustocollegea sekä trikoota. Sisäkäyttöön tarkoitettu, slimmi malli.


Unipussi koossa 74cm. Hiha käännetty ja kirjekuoripääntie. En halunnut tähä kantteja hihansuihin painamaan ranteita tai nappeja pääntielle painamaan nukkuessa. Kuminauhakuja helmassa.
Aiemmalla lapsella ollut samantyylinen unipussi käytössä aiemmin ja tämän mallin koin hyväksi yövaipan ja villahousujen kanssa. Materiaalina trikoo.



Isompi tyttö sai lilasta velourista leggingsit. Pitkät resorit lahkeissa.
Karkkimaan Lapset trikoosta pitkänmallisen tunikan resorihelmalla. Tästä tuli yksi suosikkipaidoista tytön mukaan.


Molemmille tyttösille vielä peplum tunikaa syksylle.
Isommalle Noshin lintutrikoosta koossa 128cm.
Pienempi sai päälleen PaaPiin kettutrikoota koossa 98cm.


Tässä kuvassa nuorempi tyttö esittelee myös uutta kantoreppuaan. Vanha pussilakana oli repeytynyt keskeltä. jota en tosissaan lähtenyt enää paikkailemaan. Aikansa elänyt pussilakana.
Nukkejen ja pehmojen kantoon syntyi kantoreppu. Nyt pysyy vauvat matkassa kovassakin menossa.

On tässä tullut jotakin pientä näperrettyä vielä lisäksi. Samasta lilasta tyttövelourista pienempi sai myös tunikan ja kasapäin vaippoja tullut tehtyä vauvalle odottamaan sekä isommalle ihan vaan kuosivaihtelu mielessä.
Nyt alkaa olla aika täynnä ompeluksia hetkeen. Lepoa ja odottelua, jospa sitä kohta jaksaa taas paremmin miettiä uusia vaateideoita.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti